Lockerkasten

Over de kast

Superleuke, stoere locker kasten voor bijvoorbeeld de kinderkamer, tienerkamer of de hal. Veel ruimte voor het opbergen van al je kleding of spulletjes. De kast is helemaal naar eigen inzicht samen te stellen en in te delen.

Prijs en bestellen

De kasten wordt op maat en in overleg met jou gebouwd. Om je toch een idee te geven van de prijzen kun je in de prijslijst een aantal voorbeelden zien. Wil je de prijs weten van jouw ideale kast? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail ons rechtstreeks via info@woodbasics.nl

Afmeting en indeling

Waarom zou je genoegen nemen met standaard afmetingen? Bij de kasten van Woodbasics bepaal je zelf hoe hoog, hoe breed en hoe diep je kast wordt*. Ook het aantal deuren en de indeling van je kast bepaal je zelf. Zo kun je bijvoorbeeld zelf het aantal legplanken per kastdeel kiezen. Of je kiest voor een hanggedeelte.

* De kast kan minimaal 50 cm en maximaal 200 cm breed zijn, de maximale hoogte is 195 cm en de diepte kan minimaal 30 cm en maximaal 55 cm diep zijn. Het aantal deuren is maximaal 4 en de breedte per deur is maximaal 60cm.

 

Afwerking

De kast wordt onbehandeld geleverd. Hierdoor ben je vrij in de keuze voor de uiteindelijke afwerking. Je kunt ervoor kiezen om het hout onbehandeld te laten, maar je kunt het ook behandelen met een lak, olie of verf.

Materiaal

De kast is gemaakt van Fins vuren underlayment. Als je de kast liever in een ander materiaal wilt hebben, dan kan dat ook. Informeer via het via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Montage

De kast wordt als bouwpakket geleverd. In de verpakking vind je een duidelijke montage instructie. Voor het monteren hoef je geen kluswonder te zijn, met een beetje geduld lukt
het zeker! Wil je toch liever de montage door ons laten doen? Geef dit dan bij je bestelling of offerte aanvraag aan, zodat we hiervoor een prijsopgave kunnen doen.

Overig

  • Alle meubels van Woodbasics worden op ambachtelijke wijze met de hand en op bestelling gemaakt.
  • De levertijd kan variĆ«ren. Informeer hier naar de actuele levertijd.