"Kwaliteit, eenvoud en originaliteit van onze ontwerpen zijn onze belangrijkste waarden."

Sinds 2018 ontwerpen en produceren wij onze houten meubels. Elk meubel wordt met de hand gemaakt vanuit onze werkplaats in Zwaag (Noord Holland). Van daaruit worden ze door heel Nederland, maar ook naar diverse Europese bestemmingen verzonden.

Wij houden van pure, eenvoudige meubels met een Scandinavisch tintje. Zowel in onze collectie van unieke, zelf ontworpen meubels als in ons maatwerk laten we dit tot uitdrukking komen.

Onze meubels worden op bestelling en op maat gemaakt. Dat heeft als voordeel dat de afmetingen en de indeling van de meubels precies passen in jouw huis. Omdat onze werkwijze hierop volledig is ingericht, kunnen we maatwerk leveren zonder meerprijs.

Alle meubels worden gemaakt van de hoogste kwaliteit Berken multiplex of Fins vuren underlayment. Wij gebruiken als enige in Nederland Berken multiplex waarin geen giftige lijmsoorten verwerkt zijn.

"

Pure, eenvoudige meubels met een Scandinavisch tintje.

"

Bij de productie van onze meubels staat kwaliteit op de eerste plaats.

Bij de productie van onze meubels staat kwaliteit op de eerste plaats. Met veel zorg en aandacht werken wij aan iedere meubel en pas als wij zelf helemaal tevreden zijn wordt het verpakt en klaargemaakt voor verzending.

Een deel van onze meubels wordt als bouwpakket geleverd. Het voordeel is dat grotere meubels zo efficiënt en daarmee klimaatvriendelijk kunnen worden vervoerd. Ook beperken we op die manier de kosten van het transport.

Wat die kosten betreft zijn we graag eerlijk en transparant. Transport is duur en kan niet gratis. Wij verstoppen de kosten dan ook niet in de prijs van onze producten, maar brengen deze apart en zonder winstmarge in rekening.

Enthousiast over onze producten en onze manier van werken? We begroeten je graag als klant!

Louis Eversdijk
Eigenaar Woodbasics