Maatwerk bij Woodbasics

Woodbasics ontwerpt en maakt de meubels zelf. We kunnen daardoor elk meubel speciaal naar jouw wensen aanpassen. Misschien heb je zelf een bepaald meubel in gedachten of heb je dat ene hoekje in je huis waar een standaard meubel niet past. Wat je wens ook is, wij kunnen je helpen!

 

Meubel van de website laten aanpassen

Je hebt op onze website een meubel gezien, maar je wilt deze in een speciale maat? Of je wilt de indeling veranderen? Alle meubels die je op onze website ziet kunnen we precies maken zoals jij het wilt hebben. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je wensen via het contactformulier of via een rechtstreekse mail naar info@woodbasics.nl kenbaar te maken. Wij zorgen er dan voor dat je snel een maatwerk offerte ontvangt.

 

Meubel volledig naar eigen ontwerp

Je hebt zelf ideeën over een eigen meubel? Prima, ook dan staan wij voor je klaar! Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoe concreet je idee al is. Soms weet je precies wat je wilt en heb je zelf al wat zitten schetsen of misschien heb je zelfs al een heel 3d ontwerp gemaakt. Fantastisch! Stuur het naar info@woodbasics.nl en wij doen je een vrijblijvend prijsvoorstel. Geef in ieder geval duidelijk de maten aan en van welk materiaal je het meubel wilt laten maken.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet precies weet hoe je voor dat ene moeilijke plekje in je huis een mooie oplossing kunt verzinnen. Ook dan kunnen we je helpen. Omschrijf je probleem en stuur dan wat foto’s mee. Het liefst ontvangen we ook een plattegrond van de ruimte. Misschien heb je al wat leuke ideeën gezien op internet, ook die ontvangen we graag.

Je ontvangt van ons gemiddeld binnen 48 uur een offerte of we nemen contact met je op als we nog een vraag hebben.