Laat ons jouw ideale meubel maken!

Als je een idee hebt voor jouw eigen meubel, dan denken we graag met je mee! Hiervoor hebben we een stappenplan gemaakt, zodat je precies weet waar je aan toe bent:

01. Aanvraag

Via het formulier hieronder (of via een rechtstreekse mail aan info@woodbasics.nl) kun je ons laten weten wat je wensen zijn. We ontvangen graag zoveel mogelijk informatie. Denk daarbij o.a. aan zaken zoals:
– materiaal
– afmetingen
– indeling (bijvoorbeeld aantal legplanken of een hanggedeelte)
– gewenste afwerking (onbehandeld, lak, olie)
– een schets van je meubel.
– (linkjes naar) afbeeldingen die je als inspiratie hebt gebruikt.

02. Prijsopgave

Zodra we voldoende informatie hebben ontvangen geven we op basis daarvan een prijsindicatie en een voorlopige planning af. Mochten we nog vragen hebben dan nemen we daarover eerst nog contact met je op. De prijsopgave is 4 weken geldig.

03. 3D ontwerp

Als je akkoord gaat met onze prijsopgave dan werken we het project uit in een 3D ontwerp. Voor dit ontwerp hanteren we een vaste prijs van € 100,00. De factuur ontvang je samen met het ontwerp binnen 5 werkdagen. Het ontwerp ontvang je in de vorm van een link. Je kunt dan online in 3D het ontwerp vanuit alle hoeken bekijken. Hoe dit eruit ziet kun je zien via deze link: voorbeeldmeubel.

Bij definitieve acceptatie van de opdracht brengen we deze ontwerpkosten in mindering op de totaalprijs van het project. Na ontvangst van het ontwerp is het uiteraard nog mogelijk om details aan te passen. Als dit betekent dat de prijs hierdoor verandert dan laten we dat weten.

04. Planning

Wanneer je helemaal tevreden bent met het ontwerp en akkoord bent met de prijs dan nemen we de opdracht definitief op in onze planning. Je ontvangt dan een aanbetalingsfactuur van 40% en we informeren je over de verwachte productie- en leverdatum.

05. Productie

We gaan aan de slag om ervoor te zorgen dat alle benodigde materialen op tijd aanwezig zijn.

Vervolgens starten we op de geplande productiedatum met de bouw van jouw meubel. Mochten we onverhoopt de geplande productiedatum niet halen dan informeren we je daarover.

06. Levering en montage

Nadat we jouw meubel(s) in onze werkplaats hebben geproduceerd maken we een afspraak voor de levering inclusief eventuele montage.

Na de levering ontvang je van ons de eindfactuur. Hierop worden de in rekening gebrachte ontwerpkosten in mindering gebracht.

Maatwerkformulier

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.

Inspiratie

Winkelwagen
Scroll naar top
€ 50 KORTING
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang € 50,00 korting op je eerste bestelling
    INSCHRIJVEN