Bestellen

Je kunt onze producten rechtstreeks bestellen in onze webshop. Bij maatwerk kun je een mail sturen naar info@woodbasics.nl of je kunt gebruik maken van ons contactformulier.

Nadat je bestelling door ons is ontvangen gaan wij voor je aan de slag. We nemen de productie van je meubel(s) op in onze planning. Afhankelijk van het gekozen product kan de levertijd variëren. Zodra je meubel klaar is voor verzending sturen we je een mail.

Betaling

Er zijn 2 mogelijkheden om te betalen:

  • iDeal
  • Bankoverchrijving

Het is niet mogelijk om, bij afhalen, met PIN te betalen.

Nee, dat is niet nodig. Bij het plaatsen van een bestelling kun je zelf kiezen om het volledige bedrag te betalen of om een aanbetaling van 40% te doen.

Als jouw meubel(s) klaar zijn voor verzending (of om af te halen) ontvang je van ons een mail met daarin een betaallink voor de 2e betaling.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. We verzoeken je om de betaling vooraf te regelen via een bankoverschrijving of iDeal.

Levering

Bij het plaatsen van je bestelling kun je kiezen voor zelf afhalen of verzending.

De vaste kosten voor levering binnen Nederland zijn € 60,00.

Onze meubels zijn flexibel in afmetingen, indeling en afwerking. Dat betekent dat ieder meubel uniek is en op maat gemaakt wordt. Dat doen we volledig met de hand. Om je een idee te geven wat daarbij komt kijken:

  • We tekenen jouw meubel uit in een 3D-ontwerp. Zo kunnen we bepalen welke onderdelen we moeten maken.
  • We maken een werkbon met daarop alle relevante informatie over jouw bestelling.
  • We zagen alle benodigde onderdelen.
  • We boren en frezen alle verbindingen, vormen en groeven.
  • We schuren alle onderdelen.
  • We verpakken alle onderdelen.
  • We verzamelen alle scharnieren, schroeven, verbindingen enz. en verpakken deze.

Dit alles doen we met de juiste zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat jouw meubel zo perfect mogelijk wordt afgeleverd.

Alle bestellingen worden op volgorde van binnenkomst ingepland. De instroom van bestellingen kan behoorlijk verschillen en daarmee ook de levertijd. Om je, voordat je jouw bestelling plaatst, toch te kunnen informeren, vindt je hieronder de actuele levertijd. Deze wordt wekelijks bijgewerkt.

Op dit moment is de actuele levertijd: 8-10 weken.

 

Nadat je bestelling is geplaatst ontvang je van ons een mail met daarin het weeknummer waarin we verwachten je bestelling te kunnen produceren. De levering vindt doorgaans de week daarna plaats.